New Page 1

MIR SE ERDHT N

Fillimi Apartmanet Galerija Rezervimi Kontakti
 

 

Apartmanet Matjan

"Apartmanet Matjan" janë të vendosur në qëndër të qytetit në shtëpi të re në katin e pare,
Çdo apartman ka dy dhoma,banjo me tush kabina, mini frigorifer, TV, klimë,ngrohje centrale,kuzhinë (apartmani 1) dhe terasë me pamje përball liqenit. Çdo apartman është plotsisht i paisur.
Gjithashtu japim dhoma të kategoris të 1, të gjitha me TV, mini frigorifer, ngrohje centrale dhe banjo me tush.
"Apartmanet Matjan" janë hapur gjatë gjith vitit. Rezervoni prej sot.
Do tju ndihmojmë që ti fitoni të gjitha informacionet dhe do të mundohemi që të ndiheni njëelloj sin ë shtëpitë tuaja.
Apartmanet Majtan ju dëshirojnë pushime të këndshme ne Ohër!

Gjithashtu kemi agjencion turistik me licencën A, dhe I lusim agjencionet turistike tjera për pune të përgjithsme sepse kemi mundësi të organizojmë vendosje dhe për grupe ma të mëdhenja në hotelet në afërsi me kapacitet turistik, me lirim grupor. Agjencioni I jonë turistik bën organizime me shëtitje me anije, të shikuemit të përmendoreve kulturo - historike me mësues profesional gjithashtu japim skutera dhe biçikleta me qira etj.

Largesa e "Apartmaneve Matjan" nga:

- Liqeni 30m
- Qyteti I vjet
er 100m
- Farmacija 10m

- Spitali 50m
- Aeroporti 8km
- Stacioni I autobuzëve 50m

- Limani 50m
- Vënd për parking 3m

Informata Për Dhomat

Apartmani 1

Apartmani 2 & 3

Dhoma

-2 dhoma
-2 banjo me tush
-5 kreveta (2françez+1 I veçantë )
-terasë me tavolinë dhe karike

-dhoma a bukës
-2 TV me rjetë kablovike
-frigorifer me komorë

-klimë

-ngrohje centrale
-pirja e duhanit - lejohet

-2 dhoma
-1 banjo me tush
-4 kreveta
-terasë me tavolinë dhe karike
-frigorifer I vogël
-2 TV me rjetë kablovike

-klimë

-ngrohje centrale

-pirja e duhanit - lejohet

- banjo me tush
- TV me rjetë kablovike
- 2 kreveta ose 1 françeze

-ngrohje centrale
-pirja e duhanit - lejohet

 
 

2006 Matjan apartments - OHRID. All Rights Reserved